IBBM 2017

Importing FEBIO 2.1.1 type .xplot files
issueid=689 09-15-2014 08:39 AM
Importing FEBIO 2.1.1 type .xplot files
Importing FEBIO 2.1.1 type .xplot files

I receive the attached error message when trying to import results from FEBio 2.1.1. It actually simply says failed and produces an empty "Reason" statement.

Attached is a .feb file and xplot file for a model which I can run okay in FEBio but does not import into prostview.


Kevin
Issue Details
Issue Number 689
Project PostView
Category Unknown
Status Fixed
Priority Unknown
Affected Version Unknown
Fixed Version (none)
Users able to reproduce bug 0
Users unable to reproduce bug 0
Assigned Users (none)
Tags (none)




09-16-2014 08:06 AM
This appears specific to FEBio 2.1.1 as the error does not occur for 2.1.0.

Kevin

09-16-2014 09:43 AM
Lead Code Developer
Hi Kevin,

We've made a few modifications to the plot file format. You'll need to update your PostView to read in the files from FEBio 2.1.1. Let me know if that doesn't solve the problem.

Cheers,

Steve

09-16-2014 09:45 AM
I did reinstall yesterday. But I can try again if you have a new version.

Kevin

09-16-2014 09:49 AM
Lead Code Developer
Ah, in that case, we may not have uploaded the latest version yet. We'll have that done this week. Thanks for letting us know.

Steve

09-16-2014 11:00 AM
Lead Code Developer
Hi Kevin,

PostView 1.7 was just uploaded to the website. Give that one a try and let us know if that solves the problem.

Cheers,

Steve

09-17-2014 07:54 AM
Great. I can confirm this is fixed.

Thanks,


Kevin

+ Reply