Results 1 to 1 of 1

Thread: Logfile error

  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Jena, Germany
    Posts
    23

    Default Logfile error

    Dear developer,

    I have a problem, that I become zero values for specific rigid bodies (not for all) in my plotfiles.
    <rigid_body_data data="x;y;z;qx;qy;qz;qw"></rigid_body_data>

    *Step = 1
    *Time = 0.01
    *Data = x;y;z;qx;qy;qz;qw
    1,242.682,-5.67928,-64.0155,0,0,0,1
    2,116.878,0.000656883,-37.8622,3.40076e-06,-0.000756791,3.75946e-06,1
    3,0,0,0,0,0,0,0
    4,0,0,0,0,0,0,0
    5,0,0,0,0,0,0,0
    6,23.4796,-0.0110925,-23.7314,3.38679e-06,-0.00110812,3.69665e-06,0.999999
    7,-129.88,-0.0023753,-58.8519,3.42393e-06,-0.00135235,3.63707e-06,0.999999
    8,0,0,0,0,0,0,0
    17,0,0,0,0,0,0,0
    18,0,0,0,0,0,0,0

    So, I have tested the example mi28.feb with febio2-2.2.6.

    With the default file I become no logfile.

    <Output>
    <plotfile type="febio">
    <shell_strain>1</shell_strain>
    </plotfile>
    <logfile>
    <rigid_body_data data="Fx;Fy;Fz"></rigid_body_data>
    </logfile>
    </Output>

    And with an adapted file, I become only the febio output inside the file.

    <Output>
    <plotfile type="febio">
    <shell_strain>1</shell_strain>
    </plotfile>
    <logfile file="mi28.rigid">
    <rigid_body_data data="Fx;Fy;Fz"></rigid_body_data>
    </logfile>
    </Output>

    With this problem, I can not show my original problem.
    Please, can you help me?

    Best regards,
    Heiko
    Last edited by HeikoStark; 04-10-2015 at 01:41 AM.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •